Tandartsenpraktijk Wuyts Patrick - Beukenlei 52 - 2960 Sint-Job-in-’t-Goor - T: 03 636 41 41 - assist@beukenlei.be - ameloperfecta@telenet.be

Nieuws

Tandarspraktijk-Beuklenlei-corona

Heropstart

Beste patiënten ,

Langzaamaan starten we terug op. We zijn ons als tandarts wel bewust over de impact die ons beroep met zich meebrengt voor Uw en onze gezondheid. Wij staan als bewakers en verzorgers aan de poort van ons respiratoir systeem.

Hiervoor hebben we alle maatregelen genomen en geïnvesteerd om dit veilig te doen voor onszelf en daardoor ook voor U. Vermits versoepeling in houding ook nonchalance met zich meebrengt is de kans groot dat er een tweede golf kan komen en zeker naar de herfst toe. Hou er rekening mee dat op 10 personen die U tegenkomt, er 4 besmet zijn, al of niet symptoomloos.

Onze agenda

Doordat we vanaf 13 maart de standaard behandelingen hebben moeten opschorten en onze agenda’s vol stonden, moeten we nog heel veel verlopen afspraken terug inplannen. Vermits we per dag, door uitgebreid hygiëneprotocol, niet meer hetzelfde aantal patiënten kunnen verwerken en er dagdagelijks ook nog urgenties tussen komen, vragen wij U voor routine en controle onderzoeken geduld te oefenen.

We hebben momenteel een aangepaste behandelagenda. Wij, tandarts Mohamed Alameri, José Silva en Patrick Wuyts, trachten de agenda retro data af te werken en Uw controle verplichtingen zowel fysiek als administratief in orde te brengen en af te werken. Daarvoor hebben we echter Uw medewerking nodig.

Covid-19 maatregelen

Er zal met U een afspraak gemaakt worden voor onderzoek en/of behandeling bij 1 van de drie tandartsen maar moeten met een grote zekerheid weten dat U gezond bent. Daarom hebben we een aantal vragen:

  • Bent U besmet met Covid-19 of besmet geweest ?
  • Heeft U huisgenoten/gezinsleden met Covid-19 of zijn ze besmet geweest ?
  • Hoelang bent U genezen van de Covid-19 besmetting ? Moet zeker meer dan 4 weken zijn.
  • Heeft U 1 of meerdere van volgende symptomen : verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts ( meer dan 38°), Herpesinfectie
  • Heeft U huisgenoten/gezinsleden met deze symtomen?
  • Woont U in een WZC, verpleeghuis of instelling ?

Is er op een/meerder van deze vragen positief geantwoord?
Neem dan contact op met ons om een afspraak in de grootste veiligheid te laten gebeuren. Denk eraan dat er na U nog patiënten komen die veilig hun reguliere mondzorg willen krijgen.

Is het antwoord op deze vragen negatief?
Dan is er alleen nog een tijdsprobleem, maar we hebben nog 6 maanden om alles bij te benen.

Hopelijk kunnen we er samen veilig en gezond uitkomen en beseft U met ons dat een goede mondhygiëne even belangrijk is als handen wassen. Hoe properder de poort van ons respiratoir systeem ( luchtwegsysteem ) hoe minder de kans het virus heeft om U te besmetten.

Tandarts Mohamed Alameri

Tandarts José Silva

Tandarts Patrick Wuyts

PS : indien er patiënten momenteel veel last hebben van hooikoorts, gelieve aub een ander afspraak te maken indien het niet dringend is.