Wij dragen zorg voor je glimlach

We nemen de zorg voor jouw gebit ernstig en serieus, maar humor en empathie behoren tot onze behandeltools. Je kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige ingrepen van een routinecontrole, het vullen van gaatjes en tandenknarsen of wanneer je een onverhoopt tandletsel oploopt. Maar waar we echt het verschil maken, is dat we aandacht besteden aan jouw glimlach. Dankzij geavanceerde technieken maken we samen van jouw glimlach er eentje om U tegen te zeggen. En omdat we weten dat een tandartsbezoek soms al spannend genoeg kan zijn, proberen we alles om jou en ook onze kleine patiënten zoveel mogelijk op je gemak te stellen.

 

“een dag niet gelachen is een dag niet geleefd“

Algemene tandheelkunde

Ons team staat klaar om je te helpen bij het oplossen van elk tandheelkundig probleem dat je zou kunnen hebben. En kunnen we helpen met een verwijzing naar een specialist, dan zijn wij uw dossierbeheerder. In onze praktijk bieden we een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, van reguliere controles en reinigingen tot het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen, bruggen, prothese en implantaten. Dus kom langs en laat ons jouw tanden weer laten stralen!

Smile makeover

Tijdens een smile makeover combineren we verschillende cosmetische en dentale technieken, zoals veneers, lumineers, facings, kronen, implants, bleaching, Botox en fillers om van jouw glimlach één uit de duizend te maken. Met een smile makeover ben je klaar om jouw wereld te veroveren!

tandartsenpraktijk beukenlei smile makeover

Tandtrauma

Is er een stukje van je tand gebroken of is de tand in zijn geheel uitgevallen of uitgeslagen?

Neem dan zo onmiddellijk contact met ons op en probeer de afgebroken deeltjes mee te nemen. In een aantal gevallen is de tand nog te redden door deze binnen de 30 minuten terug te plaatsen.

contacteer ons

Tandenknarsen

Ben jij ’s nachts een onbewuste tandenknarser of hou je de omgeving wakker met jouw geschuur?

Wij gaan samen op onderzoek uit om te ontdekken wat de boosdoener is van jouw bruxisme. Daarna kunnen we een plan smeden om de schade aan je tanden en glazuur te herstellen en te voorkomen. En een beschermend plaatje of splint, ontspanningstechnieken en eventueel medicatie kunnen helpen om de klachten te verminderen. Laten we die knarsende kaken temmen!

tandartsenpraktijk beukenlei tandenknarsen

Kindertandarts

Omdat we weten dat een tandartsbezoek soms al spannend genoeg kan zijn, hebben we voor onze kleine patiënten hebben een speciale kindertandarts.

Dankzij een bijkomende post-academische opleiding is onze kindertandarts een ware superheld(in) die luistert en met ouders om het gedrag van het kind in te schatten en de behandeling zodanig uit te voeren dat jouw kind zich zo veel mogelijk op zijn gemak voelt.

Bij ons kan je terecht voor…

Algemene tandheelkunde

Smile makeover

Tandtrauma

Tandenknarsen

Kindertandarts

Implantaten

Enkel na afspraak op

Ma: 8u30 tot 18u00
Di: 8u30 tot 18u00
Woe: 8u30 tot 18u00
Do: 8u30 tot 18u00
Vr: 8u30 tot 18u00

maak een afspraak >

wachtdienst

Tandartsenpraktijk Beukenlei